سفارش تبلیغ
صبا ویژن

STP CFD Handel

STP CFD Handel

Binaryoptionssverige.com har recenserat de bästa mäklarna för att köpa, sälja, handla och investera aktier år 2018. Följande mäklare är helt reglerade, erbjuder lägst spreads, högsta hävstång och ett stort urval av aktier att handla. Investera i aktier nu och börja tjäna pengar

Vad är viktigt att titta efter när du väljer en online mäklare att CFD-handel? Här är ett konkret rekommendation till bästa CFD mäklare, liksom viss information om den här typen av mäklare.

ad är en STP?

Potentiellt kan vem som helst ansöka om mäklarlicens och få tillgång till handelsgolvet på en viss aktiemarknad. Men de avgifter som är inblandade är så höga att detta privilegium är reserverat för finansiella institutioner, som banker och investmentbolag.

STP (Straight-Through-Processing) ger dig direkt tillgång till dessa marknader, eftersom CFD Mäklare har tillgång och licens till dessa. När du gör en transaktion på CFD Handel -plattformen bearbetas den som om den gjordes i det ögonblicket på motsvarande marknad.

Vad är en NDD?

En No Deal Desk innebär att ingen mellanhand kan ändra priser mellan dig och marknaden. När en order ges av slutanvändaren på  CFD Handel -plattformen, förutsatt att den görs under aktiva öppettider, överförs transaktionen automatiskt och bearbetas.  CFD Mäklare kan inte ändra priserna under tiden, men de kan ändras på grund av marknadsfluktuationer. inklusive den procentuella nivån för likvidation